Προσφορές για Εκπαίδευση σκύλων στη βασική υπακοή και διόρθωση συμπεριφορών

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε ώστε να σας βοηθήσει στο μέτρο του εφικτού να εκπαιδεύσετε το σκύλο σας μόνοι σας,  αλλά και να σας παρέχει επαγγελματική υπηρεσία εκπαίδευσης του σκύλου σας στο χώρο σας στην περίπτωση που θέλετε να εξασφαλίσετε 100% την σωστή εκπαίδευση του, όπου η εμπειρία ενός σωστού επαγγελματία εκπαιδευτή σκύλων θα σας φανεί χρήσιμη και θα σας γλυτώσει από χρόνο, κόπο και θα προλάβει ή διορθώσει έγκαιρα κάποια πιθανά προβλήματα συμπεριφοράς. Πιθανοί λόγοι για να επιλέξετε να εμπιστευτείτε εμένα ως εκπαιδευτή για το σκύλο σας: 

 1. Ολα τα μαθηματα γίνονται στο χώρο σας τόσο για την διευκόλυνση σας όσο και γιατί ο χώρος που θα ζήσετε με το σκύλο σας είναι το ιδανικότερο μέρος για το σχολείο του. Τα μαθήματα γίνονται με τη μέθοδο της θετικής εκπαίδευσης η οποία έχει τα καλύτερα αποτελέσματα, κάνουν το σκύλο σας να θέλει να σας υπακούει και παράλληλα ενδυναμώνει τη σχέση σας και την επικοινωνία μαζί του. 
 2. Μαζί θα  διασφαλίσουμε πως δε θα έχετε απλά έναν υπάκουο σκύλο σε κάποιες εντολές και μόνο όποτε είναι σε διάθεση να υπακούει, ούτε θα έχετε έναν υποταγμένο σκύλο ρομπότ, αλλά οτι θα έχετε ένα σκύλο με χαρακτήρα που θα επικοινωνείτε άριστα μαζί του, θα σας εμπιστεύεται και θα θέλει να σας υπακούει πάντα, θα σας συντροφεύει σε μια καλύτερη ζωή άριστης συμβίωσης, τόσο για εσάς όσο και για εκείνον! 
 3. Αναγνωρίζοντας την οικονομική κρίση που όλοι περνάμε, οι αναγνώστες του site, λαμβάνουν έκπτωση 40% σε όλα τα πακέτα εκπαίδευσης. Με την προσφορά, το κάθε μάθημα διαρκεί περισσότερο, μαθαίνουμε μαζί στο σκύλο σας περισσότερα και σας κοστίζει πολύ λιγότερο. Για παράδειγμα για όλη την βασική υπακοή ανάλογα με την ηλικία του σκύλου σας θα χρειαστούμε από 7 ώς το πολύ 10 μαθήματα.
 4. Η αυτόβουλη πειθαρχία, είναι πάντα μα πάντα ανώτερη από την επιβεβλημένη πειθαρχία! Ο τρόπος της εκπαίδευσης είναι από μόνος του ένα μάθημα για το σκύλο μας. Με τη θετική εκπαίδευση επιτυχγάνουμε ο σκύλος σας να ακούει τις εντολές σας επειδή πραγματικά το θέλει, και να τις εκτελεί με ενθουσιασμό! Παράλληλα, με αυτή τη μέθοδο ενδυναμώνουμε την μεταξύ σας σχέση καθώς και την επικοινωνία.
 5. Στη διάρκεια του μαθήματος εκπαιδεύω στο σκύλο σας σωστά στην κάθε εντολή και σας παραδίδω τη σκυτάλη επιβλέποντας και δείχνοντας σας τον τρόπο  με τον οποίο ενδιάμεσα στα μαθήματα εσείς θα επαναλαμβάνετε τις απλές ασκήσεις με τις οποίες μαζί μάθαμε στο σκύλο σας την κάθε εντολή,  μέχρι το επόμενο μάθημα που θα του μάθουμε πάλι μαζί κάτι καινούργιο. Η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως. Τα μαθήματα τα κάνουμε μαζί έτσι ώστε ο σκύλος σας θα είναι υπάκουος σε εσάς και όχι σε κάποιον άλλο. Ταυτόχρονα με αυτό τον τρόπο αναγνωρίζει στο πρόσωπο σας τον καθοδηγητή του. Εξάλλου ο ιδανικότερος εκπαιδευτής για το σκύλο σας είστε εσείς! 
 6. Οι ασκήσεις είναι ιδιαίτερα απλές, εύκολες και απόλυτα αποτελεσματικές.Όμως είναι λογικό ανάμεσα στα μαθήματα ενίοτε να προκύπτουν απορίες. Είναι χαρά μου να είμαι στο πλάι σας για κάθε απορία είτε τηλεφωνικά είτε στο viber μεσω μηνυμάτων και να νιωθω πως σας είμαι χρήσιμος καθ' όλη την εκπαίδευση του σκύλου σας ακόμα και ενδιάμεσα στα μαθήματα.  
 7. Τα μαθήματα τα προγραμματίζουμε ένα ένα όποτε εξυπηρετεί εσάς, είτε καθημερινές είτε και Σαββατοκύριακα. Καλό είναι να υπάρχει μια απόσταση πχ. μιας εβδομάδας του ενός μαθήματος από το άλλο ώστε να προλαβαίνει ο σκύλος να αφομειώσει σωστά τις εντολές και να μη μπερδευτεί.   
 8. Το πρώτο μάθημα πάντα διαρκεί παραπάνω, ώστε να προλάβουμε να γνωριστούμε και μαζί αλλά και με το σκύλο σας καθώς ο κάθε σκύλος έχει την προσωπικότητα του και το μάθημα προσαρμόζεται ανάλογα ώστε ανεξάρτητα από το χαρακτήρα του σκύλου σας να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. 
 9. Το να μάθουμε σε ένα σκύλο κάποιες εντολές η κάποια κόλπα είναι το μόνο εύκολο. Έτσι όμως κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος... Από το πρώτο κιόλας μάθημα κύριος στόχος των μαθημάτων μας θα είναι να σφυρηλατήσουμε και να ενισχύσουμε όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του σκύλου σας και να αποφύγουμε εντελώς τυχόν αρνητικές συνήθειες. Το πιο σημαντικό: Με τα μαθήματα και τον θετικό τρόπο των μαθημάτων, καλλιεργούμε την άριστη επικοινωνία μεταξύ σας και δείχνουμε στο σκύλο σας τον τρόπο να ζήσει αρμονικά μαζί σας, του αποδεικνύουμε έμπρακτα πως περνάει καλύτερα όταν σας ακούει και συνεργάζεται μαζί σας.  Είναι πρώτα δικό μας χρέος να του δείξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να εναρμονιστεί τέλεια μαζί μας σε μια απαιτητική σύγχρονη κοινωνία όπως την μετάλλαξε η ανθρωπότητα μακριά απο τη φύση, και σας υπόσχομαι πως αν το κάνουμε, ο σκύλος οπως κάνει ήδη πολλές χιλιάδες χρόνια, πιστά θα μας ακολουθήσει. 
 10. Γεννήθηκα με σκύλο, μεγάλωσα με σκύλο, ζώ με σκύλο, λατρεύω τους σκύλους και λατρεύω τους ανθρώπους που λατρεύουν τους σκύλους. 

Θα χαρώ πολύ να με καλέσετε όποτε θέλετε στο 6949244518 ή να στείλετε στο viber την ηλικία του σκύλου σας και την περιοχή σας ώστε να σας κάνω την καλύτερη δυνατή προσφορά και να απαντήσω σε όλα σας τα ερωτήματα. 

Ολα τα μαθήματα, ακόμα και η επιδιόρθωση ανεπιθύμητων συμπεριφορών γίνονται αποκλειστικά με θετική υποκίνηση χωρίς καμία μορφής βία. ΠΡΟΣΦΟΡΑ -40% ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΟΥ
(προσφορά αποκλειστικά για τους αναγνώστες του site )
Η βασική εκπαίδευση ιδανικά ξεκινάει από κουτάβι (και οχι απαραίτητα μετά τους 6 μηνες οπως γινοταν με τις παλιές μεθόδους εκπαίδευσης) και ολοκληρώνεται με 7 περίπου μαθήματα στο χώρο σας και περιλαμβάνει την εκπαίδευση  του σε όλες τις βασικές εντολές . Τα μαθήματα τα προγραμματίζουμε ένα - ένα όποτε σας εξυπηρετεί από οικονομική και χρονική άποψη. Η δουλειά που ήδη έχετε κάνει μόνοι σας με το σκύλο σας δε πάει ποτέ χαμένη και θα συμβάλει στην ακόμη γρηγορότερη πρόοδο του έτσι ώστε κάνοντας μόνο τον απαραίτητο αριθμό μαθημάτων, θα διασφαλίσουμε μαζί τη σωστή εκμάθηση όλων των εντολών ενώ παράλληλα θα έχετε την πιο
οικονομική λύση με άριστο εγγυημένο αποτέλεσμα της εκπαίδευσης του και την υπακοή του
σε όλες τις εντολές εντός αλλά και εκτός σπιτιού! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ -40% ΓΙΑ ΤΗ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΟΥ
(προεκπαίδευση κουταβιών)


Η Αρχική εκπαίδευση του σκύλου (η αλλιώς προεκπαίδευση κουταβιού) περιλαμβάνει 2 μαθήματα και είναι ιδανική για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν μια τέλεια αρχή με το κουτάβι τους. Ιδανικά το πρώτο μάθημα το κάνουμε απο την πρώτη κιόλας μέρα που έρθει το σκυλάκι σπίτι σας καθώς έτσι το διευκολύνουμε πολύ στην εκμάθηση της τουαλέτας και αποφεύγουμε να αναπτύξει κακές συνήθειες που αργότερα θα θέλουν χρόνο και μαθήματα για να διορθωθούν. Οι καλές συνήθειες ξεκινάνε πολύ πιο εύκολα και ανέξοδα απο την πρώτη μέρα και σας γλυτώνουν απο κόπο και ... σφουγγάρισμα!
Μαζί το μαθαίνουμε εύκολα και αποτελεσματικά την τουαλέτα, και τις πρώτες του εντολές (να ακούει το όνομα του και να έρχεται όταν το φωνάζεται), ώστε να μάθει ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ απο εσάς, και όλα αυτά με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτάτε την καλύτερη σχέση μαζί του.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ -40% ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ
(προσφορά αποκλειστικά για τους αναγνώστες του site )

Η βασική εκπαίδευση του σκύλου προλαμβάνει προβλήματα ανεπιθύμητων συμπεριφορών, αλλά αν ο σκύλος σας έχει ήδη αναπτύξει μια τέτοια συμπεριφορά (είτε γιατι το υιοθετήσατε και μπράβο σας! είτε γιατί έγινε κάποιο λαθάκι νωρίτερα στην εκπαίδευση του, είτε γιατι απλά δεν είχατε την ευχέρεια να το εκπαιδεύσετε, τότε η βοήθεια από εμπειρία ενός επαγγελματία εκπαιδευτή θα σας λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Το πόσες επισκέψεις θα χρειαστούν εξαρτάται τόσο από εσάς όσο κι από το σκύλο σας και κάθε περίπτωση δεν είναι ίδια, συνήθως θα χρειαστούν μια ώς δύο επισκέψεις. Καλέστε παρακαλώ να σας ενημερώσω για τη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και για να λάβετε προσφορά άμεσης, σωστής και οικονομικής επίλυσης.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ -40% ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ

(προσφορά αποκλειστικά για τους αναγνώστες του site μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στο κάτω μέρος της σελίδας -50% στις ήδη ανταγωνιστικές τιμές)
Περιλαμβάνει ένα μάθημα αποκλειστικά για το θέμα της τουαλέτας ώστε να μάθουμε όμορφα και εύκολα στο σκύλο σας το σωστό μέρος για τουαλέτα 

 • ιδανικά από την πρώτη κιόλας μέρα καθώς όσο πιο νωρίς τόσο πιο εύκολα και για εμάς αλλά και για το σκύλο μας! Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε τα εύκολα δύσκολα. 
 •  με το να του διδάξουμε σωστά την τουαλέτα, σιγουρεύουμε οτι θα μάθει από την πρώτη κιολας μέρα, έτσι αποφεύγουμε και δική μας ταλαιπωρία αλλά το κυριότερο αποφεύγουμε τη δική του αποτυχία και πιθανές προστριβές από νεύρα που σαμποτάρουν χωρίς λόγο τη σχέση μας μαζί του. Χίλιες φορές καλύτερα να διασφαλίσουμε την επιτυχία του και να επιβραβεύουμε για αυτό, παρά να τιμωρούμε η να εκνευριζόμαστε με την αποτυχία του ή έστω την καθυστερημένη εκμάθηση του. Εξάλλου αρκεί να σκεφτούμε πως εμείς ως άνθρωποι χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο χρόνο απο ένα κουτάβι προκειμένου να μάθουμε την τουαλέτα! Το μυστικό είναι εκπαίδευση από την πρώτη κιολας μέρα και μόνο με θετική υποκίνηση! Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!
Πριν επιλέξετε εκπαιδευτή είτε εμένα είτε κάποιον άλλο αξιότιμο συνάδελφο σας προτείνω θερμά να συμβουλευτείτε το άρθρο: Πως να επιλέξουμε τον κατάλληλο εκπαιδευτή  για το σκύλο μας. Όσο σημαντικός είναι ο δάσκαλος που έχει ένα παιδί στη ζωή του, τόσο (ίσως και περισσότερο) είναι σημαντικός και ο εκπαιδευτής που θα επιλέξουμε για το σκύλο μας και η μέθοδος της εκπαίδευσης του. Προτείνω να αποφύγετε οποιαδήποτε χρήση βίας καθώς εκτός των άλλων θα τραυματίσει τη σχέση σας με το σκύλο και την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο σας.


Περιοχές για εκπαιδευση σκύλου στην Αθήνα Νομό ΑΤΤΙΚΗΣ:

Αγία Βαρβάρα
Αγία Κυριακή
Αγία Μαρίνα Αίγινας
Αγία Μαρίνα Γραμματικού
Αγία Μαρίνα Κορωπίου
Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης
Αγιος Μελέτιος
Αγία Παρασκευή
Άγιοι Ανάργυροι
Άγιοι Απόστολοι
Άγιος Δημήτριος
Αγιος Ελευθέριος
Άγιος Ιωάννης Ρέντης
Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου
Άγιος Νικόλαος Λούτσας
Άγιος Παντελεήμονας
Άγιος Σεραφείμ
Άγιος Στέφανος
Αέρηδες
Αθήνα
Αιάντειο
Αιγάλεω
Ακαδημία
Ακρόπολη
Άλιμος
Αμπελάκια
Αμπελόκηποι
Αμφιθέα Παλαιού Φαλήρου
Αναφιώτικα
Ανάβυσσος
Ανθούσα
Άνοιξη
Άνω Λιόσια
Άνω Νέα Παλάτια
Αργυρούπολη
Αρτέμιδα
Ασπρόπυργος
Αστεροσκοπείο Αθήνα
Αυλάκι
Αυλώνα
Αφίδνες
Αχαρνές
Βάρη
Βαρνάβας
Βίλια
Βούλα
Βουλιαγμένη
Βοτανικός
Βραυρώνα
Βριλήσσια
Βύρωνας
Γαλάζια Ακτή
Γαλατάς Αττικής
Γαλάτσι
Γέρακας
Γλυκά Νερά
Γλυφάδα
Γραμματικό
Γηροκομείο
Γκάζι
Γκύζη
Γούβα
Γουδή
Δάφνη
Διόνυσος
Δραπετσώνα
Δροσιά
Εκάλη
Ελευσίνα
Ελληνικό
Ελληνορώσων
Εξάρχεια
Ερυθρός Σταυρός
Ευαγγελισμός
Ερυθρές
Ζεφύρι
Ζούμπερι
Ζωγράφος
Ηλιούπολη
Θρακομακεδόνες
Θυμάρι
Θησείο
Ίλιον
Ιλίσια
Καισαριανή
Κάλαμος Αττικής
Καλλιμάρμαρο
Καλέτζι
Καλλιθέα
Καλλιτεχνούπολη
Καλύβια Θορικού
Καματερό
Κάντζα
Καπανδρίτι
Κάτω Σούλι
Κερατέα
Κεραμεικός
Κολοκυνθού
Κολωνάκι
Κολωνός
Κουκάκη
Κουμουνδούου
Κερατσίνι
Κηφισιά
Κινέτα
Κόκκινο Λιμανάκι
Κορυδαλλός
Κορωπί
Κουβαράς
Κρυονέρι
Κυψέλη 
Κυνοσάργους
Λαγονήσι
Λαύριο
Λοφος Σκουζέ
Λόφος φιλοπάππου
Λουτρόπυργος
Λυκαβηττός
Λυκόβρυση
Μαγούλα
Μάνδρα
Μαραθώνας
Μακρυγιάννη
Μαρκόπουλο
Μαρούσι
Μάτι
Μέγαρα
Μελίσσια
Μετς
Μεσαγρός
Μεταμόρφωση
Μεταξουργείο
Μοσχάτο
Μοναστηράκι
Νέα Ερυθραία
Νέα Ιωνία
Νέα Μάκρη
Νέα Παλάτια
Νέα Πεντέλη
Νέα Πέραμος Αττικής
Νέα Πολιτεία
Νέα Σμύρνη
Νέα Φιλαδέλφεια
Νέα Φιλοθέη
Νέα Χαλκηδόνα
Νέο Ηράκλειο
Νέο Ψυχικό
Νέος Βουτζάς
Νέος Κόσμος
Νεάπολη
Νίκαια
Παιανία
Παγκράτι
Πεδιο Άρεως
Πειραια
Πεντάγωνο
Περισσός
Πετράλωνα
Πλάκα
Πλατεία Αμερικής
Πλατεία Βάθης
Πλατεία Βικτωρίας
Πλατεία Κάνιγγος
Πλατεία Κλαυθμώνος
Πλατεία Μαβίλη
Πολύγωνο
Προμπονάς
Προφήτης Ηλίας
Παλαιό Φάληρο
Παλλήνη
Παλούκια
Παπάγος
Πειραιάς
Πεντέλη
Πέραμα
Πέρδικα
Περιστέρι
Πετρούπολη
Πεύκη
Πικέρμι
Πολυδένδρι
Πόρος Τροιζηνίας
Πόρτο Ράφτη
Ποταμός Κυθήρων
Ραφήνα
Ροδόπολη Αττικής
Ριζούπολη
Ρούφ
Σαλαμίνα
Σαρωνίδα
Σελήνια
Σεπόλια
Σταθμός Λαρίσης
Σύνταγμα
Σπάτα
Σπέτσες
Ταύρος
Τζιτζιφιές
Τρείς Γέφυρες
Ύδρα
Υμηττός
Φιλοθέη
Φωκίωνος Νέγρη
Φυλή
Χαϊδάρι
Χίλτον
Χαλάνδρι
Χαλκούτσι
Χαμολιά
Χολαργός
Ψυχικό
Ψυρή
Ωρωπός

Και στον Πειραιά:
Αγιά Σοφιά (Μανιάτικα)
Άγ. Βασίλειος
Άγ. Νείλος
Βούρλα
Βρυώνη
Γούβα του βάβουλα
Δημοτική αγορά
Ευαγγελίστρια
Ζέα (Πασαλιμάνι)
Ηλεκτρικός  ή Λεμονάδικα
Καμίνια
Καλλίπολη,
Καρβουνιάρικα
Κοπή
Καστέλλα
Μικρολίμανο
Νέο Φάληρο
Ξαβέρη
Παλιατζήδικα
Παπαστράτος
Πειραϊκή
Πηγάδα
Προφήτης Ηλίας  
Ρετσίνα
Τερψιθέα
Τρούμπα
Υδραίικα
Φρεαττύδα
Χατζηκυριάκειο
Ψυττάλεια(νησίδα)