ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ


Η σελίδα αυτή - αφιερωμένη στον άσπονδο φίλο μας το σκύλο και σε όλους τους φιλόζωους - δημιουργήθηκε από έναν λάτρη σκύλων και επαγγελματία εκπαιδευτή (Γιώργος Ξένος) , για να ανταποδώσει την αγάπη των σκύλων προσφέροντας συμβουλές και μια ζεστή γωνία ανταλλαγής πληροφοριών για όσους τρέφουν αγάπη για την εκπαίδευση και τη φροντίδα του καλύτερου φίλου του ανθρώπου, του σκύλου. Πάντα με θετική υποκίνηση χωρίς τη χρήση καμίας μορφής βίας (σωματικής ή ψυχολογικής). Αυτή η μέθοδος φέρνει αποδεδειγμένα τα καλύτερα αποτελέσματα καθώς συντελεί στο να ΘΕΛΕΙ ο σκύλος να μας υπακούει, και ενισχύει τον μεταξύ μας δεσμό και την εμπιστοσύνη.


αυτόβουλη πειθαρχία ανώτερη από επιβεβλημένη αρχαίο ρητό Ξενοφών


Ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες που θα βρείτε από το μενού δεξιά, μπορείτε άνετα να εκπαιδεύσετε το σκύλο σας σε όλες τις βασικές εντολές που πρέπει να γνωρίζει κάθε σκύλος ανεξαρτήτου ράτσας - και σε ακόμα περισσότερες εντολές αν το επιθυμείτε! ΟΛΑ τα σκυλιά είναι έξυπνα και ικανά να επικοινωνήσουν άριστα μαζί μας αρκεί να τους δείξουμε τον τρόπο! Αν χρειάζεστε σε οποιαδήποτε φάση της εκπαίδευσης του σκύλου σας επαγγελματική βοήθεια θα χαρώ να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου, είτε για απλά θέματα εκπαίδευσης είτε για θέματα συμπεριφών.
Οδηγίες για την εκπαίδευση σκυλων, μια διαδικασία που ξεκίνησε από τότε που άρχισε η συμβίωση και η συνεργασία μας μαζί του, εδώ και τουλάχιστον 30.000 χρόνια σύμφωνα με πρόσφατες ανακαλύψεις... Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν, το ότι έχει αναπτυχθεί ανάμεσα ανάμεσά μας ένας πολύ ισχυρός δεσμός. Από την εποχή του homo sapiens μέχρι σήμερα,  αποτέλεσε το σύστημα συναγερμού μας, προστασία ενάντια σε κάθε εχθρό του ανθρώπου, ήταν με την όσφρηση και την ακοή του το ραντάρ μας όταν κυνηγούσαμε σε συνεργασία μαζί του για την επιβίωσή μας, ο σύντροφός μας στον αγώνα για επιβίωση αλλά και στο σπίτι. Φτάσαμε έτσι στο σημείο, ο σκύλος να μας αναγνωρίζει ως μέλη της ίδιας αγέλης, κι εμείς να τον αναγνωρίζουμε ως γνήσιο μέλος της οικογένειάς μας! Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ Ένας από τους λόγους  που συνυπάρχουμε τόσες χιλιάδες χρόνια με τέτοια αρμονία  είναι πως η φύση του  σκύλου ταιριάζει πολύ με αυτή του ανθρώπου. Είναι, όπως και ο άνθρωπος, ον κοινωνικό με έντονη την ανάγκη να ανήκει σε μια οικογένεια, την "αγέλη" του. Ο σκύλος είναι καλόπιστος, απόλυτα αφοσιωμένος, ικανός να νιώσει ευγενή συναισθήματα και να προβεί σε τέτοιες πράξεις αλτρουισμού και αυτοθυσίας που πολλές φορές δείχνει να είναι πιο ανθρώπινος από τον άνθρωπο. Και για αυτό τον αγαπάμε τόσο!


Ο άλλος λόγος της τόσο πετυχημένης σχέσης μας με το σκύλο, είναι πως αυτή βασίζεται σε κάποιες αρχές.
Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, υπάρχουν ρόλοι και κανόνες που τηρούνται.  Κι εκεί ακριβώς καλούμαστε να βοηθήσουμε στην προσαρμογή των σκύλων και στη σχέση μας με αυτούς,  διδάσκοντας σωστές συμπεριφορές και συνήθειες. Η πολυπλοκότητα και οι απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, απλά κάνουν την ανάγκη της εκπαιδευσης του σκυλου μας ακόμα πιο επιτακτική και επιβεβλημένη προκειμένου να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί και να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε και στον 20ο αιώνα, τη ζωή μας με τον καλύτερο φίλο μας,  αρμονικά και ευτυχισμένα!

Η ιστοσελίδα αυτή είναι γραμμένη με μεράκι και αγάπη για το σκύλο και έρχεται να καλύψει με αναλυτικές οδηγίες ακριβώς αυτή την ανάγκη, γιατί περί ανάγκης πρόκειται. Θα βρείτε συμβουλές για την διαδικασία της εκπαιδευσης σκυλου με αναλυτική περιγραφή και φωτογραφίες. Όποιος επιθυμεί να αφιερώσει λίγο από το χρόνο του για να εκπαιδεύσει το σκύλο του, θα βελτιώσει όχι μόνο τη ζωή του σκύλου αλλά και το κοινό τους μέλλον!

Επειδή η αγάπη για τους σκύλους δεν είναι μονοπώλιο, και η ομαδική προσπάθεια είναι πάντα πιο αποτελεσματική αλλά και πιο απολαυστική, κάθε σχόλιο σας είναι καλοδεχούμενο και αποτελεί κίνητρο για τη συνέχιση αυτής της ομαδικής προσπάθειας πάνω από όλα για τη τη δυνατότητα της σωστής εκπαίδευσης άρα και προσαρμογής του σκύλου μας!
                                                                                                                                       ΦΙΛΟΙ...?
εκπαιδευση σκυλου
Ας γίνουμε φίλοι! Aπλά κάντε κλικ εδω και  Like
ας γινουμε φιλοι στο facebook!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στη σελίδα μας που αν και νέα - εμπλουτίζεται καθημερινά. Ελπίζουμε να αποτελέσει μια ζεστή γωνιά με χρήσιμες πληροφορίες για εσάς και τον αγαπημένο τετράποδο φίλο σας, Θα χαρούμε πραγματικά,  να λάβουμε κάθε σχόλιο σας στη σελίδα μας στο facebook (απο το μενου δεξιά)! Κάνοντας Like τη σελίδα για την εκπαίδευση των σκύλων στο Facebook, γινόμαστε φίλοι και λαμβάνετε αυτόματα τα νέα άρθρα και συμβουλές για τα αγαπημένα μας σκυλιά. Παράλληλα δίνετε και σε άλλα σκυλάκια την ευκαιρία να γνωρίσουν τη σελίδα και να εκπαιδευτούν! 

Όλα τα άρθρα είναι βασισμένα στην μέθοδο θετικής εκπαίδευσης χωρίς βία, δηλαδή εκπαίδευση με θετική υποκίνηση από επαγγελματία εκπαιδευτή σκύλων ώστε ο αγαπημένος σας σκύλος να λάβει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση με τον πλέον εύκολο, διασκεδαστικό και κυρίως σωστό τρόπο. Και το κυριότερο, από τον καλύτερο εκπαιδευτή για τον σκύλο σας, ΕΣΑΣ!  Σε όποιο σημείο της εκπαίδευσης χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου (αν είστε εντός Αττικής) και θα χαρώ να τα πούμε στο 6949244518:


θετική εκπαίδευση σκύλου Αθήνα
6949244518 Γιώργος ΞένοςΕκπαιδευτής Σκύλων με Θετική Υποκίνηση 

Στην σελίδα αυτή θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να εκπαιδεύσετε το σκύλο σας μόνοι σας, όμως αν δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο να ασχοληθείτε προσωπικά με την εκπαίδευση του, ή απλά χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια, κάντε απλά κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο για να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου προκειμένου να σας βοηθήσω άμεσα στο χώρο σας όσο χρειάζεστε και σε όποιο σημείο χρειάζεστε με μια μόνο επίσκεψη ή και παραπάνω ανάλογα με τις ανάγκες σας, με την πλέον οικονομική προσφορά που θα λάβετε άμεσα . Απλά συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα κάνοντας κλίκ στην προσφορά παρακάτω και θα την λάβετε μέσα σε λίγες ώρες ώστε να σας βοηθήσω άμεσα με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.


Κλικ εδώ για να λάβετε την πιο οικονομική προσφορά για την εκπαίδευση του σκύλου σας,είτε για πλήρη εκπαίδευση στις βασικές εντολές, είτε για μικρή βοήθεια που πιθανόν χρειάζεστε κατά την εκπαίδευση του, είτε για διόρθωση ανεπιθύμητων συμπεριφορών η απλά τηλεφωνηστε μου να τα πουμε στο 6949244518 Γιώργος ΞένοςΗ εκπαίδευση των σκύλων είναι εύκολη υπόθεση και σας υπόσχομαι πως αν αποφασίσετε να εκπαιδεύσετε το σκύλο σας - σύντροφο μιας ζωής σχεδόν - θα ανταμοιφθείτε και με το παραπάνω από την επικοινωνία και την απρόσκοπτη συμβίωση σας μαζί του!!Στη σελίδα αυτή κατέβαλα κάθε προσπάθεια ώστε να βρείτε άφθονες οδηγίες για την εκπαίδευση του σκύλου σας, ενίοτε όμως θα έχετε πιο σίγουρα και συντομότερα αποτελέσματα με την μικρή έστω βοήθεια ενός επαγγελματία εκπαιδευτή σκύλων στο χώρο σας στα σημεία που χρειάζεστε βοήθεια και συμβουλές. Στην περίπτωση αυτή θα χαρω να μιλησουμε στο 6949244518 καθημερινές και Σαββατοκύριακα από 9πμ - 9μμ. και σας διαβεβαιώνω πως το κόστος θα είναι το πιο χαμηλό καθώς αντιλαμβάνομαι και σέβομαι πλήρως την οικονομική κατάσταση της χώρας μας και του κάθε ένας μας. 
Σας ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα, φιλικούς χαιρετισμούς σε εσάς και το σκυλάκι σας!
Γιώργος Ξένος.

*νέα άρθρα:  σκυλοτροφές