ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ

Η σελίδα αυτή - αφιερωμένη στον άσπονδο φίλο μας το σκύλο και σε όλους τους φιλόζωους - δημιουργήθηκε από έναν λάτρη και επαγγελματία εκπαιδευτή σκύλων (Γιώργος Ξένος - εκπαίδευση σκύλων και διόρθωση ανεπιθύμητων συμπεριφορών) , για να ανταποδώσει την αγάπη του σκύλου προσφέροντας συμβουλές και μια ζεστή γωνία ανταλλαγής πληροφοριών για όσους τρέφουν αγάπη για την εκπαίδευση και τη φροντίδα του καλύτερου φίλου του ανθρώπου, του σκύλου! Πάντα με θετική υποκίνηση χωρίς τη χρήση καμίας μορφής βίας (σωματικής ή ψυχολογικής). Καθώς αυτή η μέθοδος φέρνει αποδεδειγμένα τα καλύτερα αποτελέσματα καθώς συντελεί στο να ΘΕΛΕΙ ο σκύλος να μας υπακούει, και ενισχύει τον μεταξύ μας δεσμό και την εμπιστοσύνη.

Ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες που θα βρείτε από το μενού δεξιά, μπορείτε να εκπαιδεύσετε το σκύλο σας σε όλες τις βασικές εντολές που πρέπει να γνωρίζει κάθε σκύλος ανεξαρτήτου ράτσας - και σε ακόμα περισσότερες εντολές αν το επιθυμείτε! Σε όποιο σημείο χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια θα χαρώ να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου είτε τηλεφωνικά είτε μέσω viber στο 6949244518 ή απλά συμπληρώστε τη φόρμα: προσφοράς

ΟΛΑ τα σκυλιά είναι έξυπνα και ικανά να επικοινωνήσουν άριστα μαζί μας αρκεί να τους δείξουμε τον τρόπο! Αν χρειάζεστε σε οποιαδήποτε φάση της εκπαίδευσης του σκύλου σας επαγγελματική βοήθεια θα χαρώ να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου, είτε για απλά θέματα εκπαίδευσης είτε για θέματα συμπεριφών.

Η εκπαίδευση των σκυλιών από τον άνθρωπο, είναι μια σχέση ζωής και μια διαδικασία που ξεκίνησε από τότε που άρχισε η συμβίωση και η συνεργασία μας μαζί του, εδώ και τουλάχιστον 30.000 χρόνια σύμφωνα με πρόσφατες ανακαλύψεις... Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν, το ότι έχει αναπτυχθεί ανάμεσα ανάμεσά μας ένας πολύ ισχυρός δεσμός. Από την εποχή του homo sapiens μέχρι σήμερα,  αποτέλεσε το σύστημα συναγερμού μας, προστασία ενάντια σε κάθε εχθρό του ανθρώπου, ήταν με την όσφρηση και την ακοή του το ραντάρ μας όταν κυνηγούσαμε σε συνεργασία μαζί του για την επιβίωσή μας, ο σύντροφός μας στον αγώνα για επιβίωση αλλά και στο σπίτι. Φτάσαμε έτσι στο σημείο, ο σκύλος να μας αναγνωρίζει ως μέλη της ίδιας αγέλης, κι εμείς να τον αναγνωρίζουμε ως γνήσιο μέλος της οικογένειάς μας! 
αυτόβουλη πειθαρχία ανώτερη από επιβεβλημένη αρχαίο ρητό ΞενοφώνΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ Ένας από τους λόγους  που συνυπάρχουμε τόσες χιλιάδες χρόνια με τέτοια αρμονία  είναι πως η φύση του  σκύλου ταιριάζει πολύ με αυτή του ανθρώπου. Είναι, όπως και ο άνθρωπος, ον κοινωνικό με έντονη την ανάγκη να ανήκει σε μια οικογένεια, την "αγέλη" του. Ο σκύλος είναι καλόπιστος, απόλυτα αφοσιωμένος, ικανός να νιώσει ευγενή συναισθήματα και να προβεί σε τέτοιες πράξεις αλτρουισμού και αυτοθυσίας που πολλές φορές δείχνει να είναι πιο ανθρώπινος από τον άνθρωπο. Και για αυτό τον αγαπάμε τόσο!


Ο άλλος λόγος της τόσο πετυχημένης σχέσης μας με το σκύλο, είναι πως αυτή βασίζεται σε κάποιες αρχές.
Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, υπάρχουν ρόλοι και κανόνες που τηρούνται.  Κι εκεί ακριβώς καλούμαστε να βοηθήσουμε στην προσαρμογή των σκύλων και στη σχέση μας με αυτούς,  διδάσκοντας σωστές συμπεριφορές και συνήθειες. Η πολυπλοκότητα και οι απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, απλά κάνουν την ανάγκη της εκπαιδευσης του σκυλου μας ακόμα πιο επιτακτική και επιβεβλημένη προκειμένου να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί και να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε και στον 20ο αιώνα, τη ζωή μας με τον καλύτερο φίλο μας,  αρμονικά και ευτυχισμένα!

Η ιστοσελίδα αυτή είναι γραμμένη με μεράκι και αγάπη για το σκύλο και έρχεται να καλύψει με αναλυτικές οδηγίες ακριβώς αυτή την ανάγκη, γιατί περί ανάγκης πρόκειται. Θα βρείτε συμβουλές για την διαδικασία της εκπαιδευσης σκυλου με αναλυτική περιγραφή και φωτογραφίες. Όποιος επιθυμεί να αφιερώσει λίγο από το χρόνο του για να εκπαιδεύσει το σκύλο του, θα βελτιώσει όχι μόνο τη ζωή του σκύλου αλλά και το κοινό τους μέλλον!

Επειδή η αγάπη για τους σκύλους δεν είναι μονοπώλιο, και η ομαδική προσπάθεια είναι πάντα πιο αποτελεσματική αλλά και πιο απολαυστική, κάθε σχόλιο σας είναι καλοδεχούμενο και αποτελεί κίνητρο για τη συνέχιση αυτής της ομαδικής προσπάθειας πάνω από όλα για τη τη δυνατότητα της σωστής εκπαίδευσης άρα και προσαρμογής του σκύλου μας!
                                                                                                                                       ΦΙΛΟΙ...?
εκπαιδευση σκυλου
Ας γίνουμε φίλοι! Aπλά κάντε κλικ εδω και  Like
ας γινουμε φιλοι στο facebook!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στη σελίδα μας που αν και νέα - εμπλουτίζεται καθημερινά. Ελπίζουμε να αποτελέσει μια ζεστή γωνιά με χρήσιμες πληροφορίες για εσάς και τον αγαπημένο τετράποδο φίλο σας, Θα χαρούμε πραγματικά,  να λάβουμε κάθε σχόλιο σας στη σελίδα μας στο facebook (απο το μενου δεξιά)! Κάνοντας Like τη σελίδα μαςστο Facebook, γινόμαστε φίλοι και λαμβάνετε αυτόματα τα νέα άρθρα και συμβουλές για τα αγαπημένα μας σκυλιά. Παράλληλα δίνετε και σε άλλα σκυλάκια την ευκαιρία να γνωρίσουν τη σελίδα και να εκπαιδευτούν! 

Όλα τα άρθρα είναι βασισμένα στην μέθοδο θετικής εκπαίδευσης χωρίς βία, δηλαδή εκπαίδευση με θετική υποκίνηση από επαγγελματία εκπαιδευτή σκύλων ώστε ο αγαπημένος σας σκύλος να λάβει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση με τον πλέον εύκολο, διασκεδαστικό και κυρίως σωστό τρόπο. Και το κυριότερο, από τον καλύτερο εκπαιδευτή για τον σκύλο σας, ΕΣΑΣ!  Σε όποιο σημείο της εκπαίδευσης χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια στον χώρο σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου (αν είστε εντός Αττικής) και θα χαρώ να τα πούμε στο 6949244518 είτε τηλεφωνικά είτε μέσω Viber στο ίδιο νούμερο η απλα συμπληρώστε τη φόρμα προσφοράς κάνοντας κλικ εδω

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΟΥ
Πατήστε εδώ για την πιο οικονομική προσφορά που θα βρείτε για τη ΣΩΣΤΗ εκπαίδευση του σκύλου σας στο σπίτι σας.Η εκπαίδευση είναι εύκολη υπόθεση και σας υπόσχομαι πως αν αποφασίσετε να εκπαιδεύσετε το σκύλο σας - σύντροφο μιας ζωής σχεδόν - θα ανταμοιφθείτε και με το παραπάνω από την επικοινωνία και την απρόσκοπτη συμβίωση σας μαζί του!!Στη σελίδα αυτή κατέβαλα κάθε προσπάθεια ώστε να βρείτε άφθονες οδηγίες για την εκπαίδευση του σκύλου σας, ενίοτε όμως θα έχετε πιο σίγουρα και συντομότερα αποτελέσματα με την μικρή έστω βοήθεια ενός επαγγελματία εκπαιδευτή σκύλων . Στην περίπτωση αυτή θα είμαι πάντα στη διάθεση σας και θα χαρω να μιλησουμε στο viber η τηλεφωνικά στο 6949244518 καθημερινές και Σαββατοκύριακα από 9πμ - 9μμ. και σας διαβεβαιώνω πως το κόστος θα είναι το πιο χαμηλό που θα βρείτε καθώς αντιλαμβάνομαι και σέβομαι πλήρως την οικονομική κατάσταση της χώρας μας στην οποία ζούμε όλοι  μας. 
Σας ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα, φιλικούς χαιρετισμούς σε εσάς και το σκυλάκι σας!
Γιώργος Ξένος.

*νέα άρθρα:  σκυλοτροφές