Τιμές για εκπαίδευση σκύλων - επιλογή κατάλληλου εκπαιδευτή

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ΚΟΣΤΟΣ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ

εκπαίδευση σκύλων τιμές αθήνα άγιο δημήτριοΑν και η ιστοσελίδα αυτή είναι αφιερωμένη στο να παρέχει αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες για να εκπαιδεύσουμε το σκύλο μας μόνοι , δε θα ήταν ρεαλιστικό να πούμε πως όλοι έχουν την εμπειρία που απαιτείται. Ο ελεύθερος χρόνος δεν είναι παράγοντας γιατί αν κάποιος δεν έχει να διαθέσει 15-20 λεπτά τη μέρα στο σκύλο του, μάλλον κάτι δεν υπολόγισε σωστά πριν τον αποκτήσει και θα πρέπει να αναθεωρήσει το χρόνο και τις προτεραιότητες του πριν αντιμετωπίσει πρόβλημα κι εκείνος και ο σκύλος.

Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος έχει σκύλο για πρώτη φορά στη ζωή του και είναι απόλυτα λογικό να μη διαθέτει την ανάλογη εμπειρία ώστε να τον εκπαιδεύσει σωστά και εύκολα. Και επίσης υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος παίρνει σκύλο ενώ δεν έχει ακόμα και τον λίγο εξτρα χρόνο που απαιτείται στην αρχή για την εκπαίδευση του, (συνήθως ύστερα από πίεση των παιδιών και γενικότερα της οικογένειάς του με την υπόσχεση πως θα ασχοληθούν εκείνοι με το σκύλο αλλά λόγο νεαρής ηλικίας πρέπει και τα παιδιά να διδαχθούν τη συνέπεια και τον τρόπο). Επειδή ο σκύλος είναι ζωντανό ον, και δεν είναι όλα τα σκυλιά ίδια σε χαρακτήρα μεταξύ τους - η εμπειρία παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο, και κάνει την εκπαίδευση πιο εύκολη , πιο σωστή (αφού έχουμε ήδη διδαχθεί στο παρελθόν από τα λάθη μας). Υπάρχουν λοιπόν περιπτώσεις που είναι εξαιρετικά χρήσιμο να αναζητήσουμε την βοήθεια ενός σωστού επαγγελματία εκπαιδευτή σκύλων καθώς θα κάνει τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη και τη ζωή του σκύλου μας πολύ καλύτερη - έστω και με ένα δυό μαθήματα ώστε να κάνουμε μια σωστή αρχή που θα μας διευκολύνει στη συνέχεια.

Μπορείτε να δείτε την προσφορά 50% που κάνω για τους αναγνώστες της ιστοσελίδας και θα χαρώ να έρθουμε σε επικοινωνία να μου πείτε που χρειάζεστε βοήθεια κάνοντας κλικ εδω:

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΣΚΥΛΩΝ
Σε μια Ελλάδα που είσαι ότι δηλώσεις και που ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί πως είναι εκπαιδευτής, αυτό που πρέπει κυρίως να προσέξετε είναι ο εκπαιδευτής που θα επιλέξετε να είναι αξιόπιστος, έμπειρος, να αγαπάει πραγματικά τους σκύλους και να σας το περνάει αυτό, και να μη χρησιμοποιεί ποτέ βία είτε ψυχολογική είτε σωματική ώς μέθοδο εκπαίδευσης. 

Ασφαλώς υπάρχουν περιπτώσεις που η εκπαίδευση σκύλου με κολάρα που κάνουν ηλεκτροσόκ και με πνίχτες φέρνουν ενίοτε άμεσα αποτελέσματα, όμως τα αποτελέσματα είναι εντελώς επιφανειακά και εφήμερα, ενώ δημιουργούν προβλήματα στη ψυχολογία και συμπεριφορά του σκύλου. Μη σας φαίνεται περίεργο, υπάρχουν αρκετοί που ακόμα χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους που το μόνο που προσφέρουν είναι να διευκολύνουν τον ίδιο τον εκπαιδευτή να κάνει μια γρήγορη επιφανιακή δουλειά κουκουλώνοντας ένα πρόβλημα χωρίς να έχει επιλύσει την αιτία που το έφερε στην επιφάνεια και δημιουργώντας παράλληλα άλλα προβλήματα.

Όπως και στον άνθρωπο έτσι και στο σκύλο, οτι σπείρεις  θα θερίσεις, η βία δε λύνει προβλήματα - τα κουκουλώνει, αντίθετα η βία φέρνει βία. Ο σκύλος μπορεί να μας φαίνεται παράξενο όμως αντιγράφει τον άνθρωπο, και εμείς θα πρέπει να δίνουμε με τον τρόπο μας το καλύτερο παράδειγμα. Και τότε ο σκύλος θα ακολουθήσει.

Οι καλύτεροι μάρτυρες για τον σωστό εκπαιδευτή, είναι οι ίδιοι οι σκύλοι που εκπαιδεύει, τα σκυλιά που θα δούμε εκεί θα πρέπει να είναι ήρεμα, χαλαρά με ευχάριστη - παιχνιδιάρικη διάθεση. Αν τα δούμε να αποφεύγουν οπτική επαφή με τον εκπαιδευτή, να χαμηλώνουν την ουρά τους και γενικά να στρεσάρονται.. σίγουρα θα πρέπει να φύγουμε άμεσα και να ψάξουμε αλλού.

Από την άλλη, υπάρχουν εκπαιδευτές που πραγματικά αγαπάνε αυτό που κάνουν, και είναι και πάρα πολύ καλοί σε αυτό. Η εμπειρία παίζει τεράστιο ρόλο γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Για αυτό ένας εκπαιδευτής έχει την εμπειρία της εκμάθησης των σκύλων με τον πιο σωστό και αποτελεσματικό τρόπο. Πάντως ακόμα και με τον καλύτερο εκπαιδευτή, η παρουσία μας την ώρα του μαθήματος είναι απαραίτητη γιατί και ελέγχουμε απόλυτα τις συνθήκες της εκπαίδευσης και μαθαίνουμε την όλη διαδικασία. Είναι δηλαδή παράλληλα κατά κάποιον τρόπο ουσιαστικά να μάθουμε εμείς να είμαστε ο εκπαιδευτής του σκύλου μας.  Άλλωστε η διαδικασία της εκπαίδευσης δε σταματάει με την ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων. Θα πρέπει ο εκπαιδευτής να δείξει πρωτίστως  σε εσάς πως  θα εκπαιδεύσετε στη συνέχεια το σκύλο με ασκήσεις που θα σας υποδείξει ανά τακτά διαστήματα ώστε ο σκύλος σας να εμπεδώσει αυτά που έμαθε στο μάθημα.  Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξουμε είναι να ζητήσουμε συγκεκριμένες τιμές και όχι αόριστες απαντήσεις του τύπου έλα και βλέπουμε... Ενδέχεται αυτό που θα δούμε μετά, να είναι πίεση να ανέβει η τιμή προς τα πάνω, (με αφορμή ειδικά θέματα των σκύλων: πως έχει κάποια ιδιαιτερότητα, κάποια ειδικά θέματα κλπ). Η διόρθωση προβλημάτων συμπεριφοράς λογικό είναι να κοστίζει πιο ακριβά αλλά και αυτή θα πρέπει να έχει συγκεκριμένη τιμή που κάθε επαγγελματίας εκπαιδευτής θα πρέπει να είναι σε θέση να μας τη γνωστοποιήσει.
Σε κάθε περίπτωση πριν καταλήξουμε καλό είναι να έχουμε προβεί σε μια έρευνα αγοράς. 

τιμές εκπαίδευσης σκύλων 5
Η Νταίζη μου, μικρή με ένα σφουγγαράκι 

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ

Για όσους παίρνουν το σκύλο από κουταβάκι, υπάρχει ειδικό μάθημα προεκπαίδευσης όπου γίνεται συνάντηση  εκπαιδευτικού αλλά και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Ο εκπαιδευτής με την εμπειρία του θα γνωρίσει το σκύλο σας, θα ανιχνεύσει τις τυχόν ιδιαιτερότητές του, και μιλώντας μαζί σας θα φροντίσει να σας ενημερώσει για λάθη που ίσως ήδη κάνετε  αλλά και πως να αποφύγετε κάποια άλλα λάθη. Σας παρέχει χρήσιμες συμβουλές σε γενικά θέματα συμπεριφοράς βάζοντάς μας από την αρχή στο σωστό δρόμο και εκπαιδεύει το σκύλο σας στις πρώτες εντολές και στην τουαλέτα. 

Ο σωστός επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων θα μας κερδίσει με τις χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές σε θέματα που ήδη έχουμε και βοηθώντας μας να καταλάβουμε με ποιό τρόπο μέσα από την καθημερινότητα διαμορφώνουμε την συμπεριφορά του σκύλου. Αυτή η πρώτη συνάντηση δεν έχει μόνο στόχο να μάθει στο σκύλο μας κάποιες πρώτες συγκεκριμένες εντολές, αλλά επιπρόσθετα έχει και συμβουλευτικό χαρακτήρα και μάλιστα όχι γενικό αλλά συγκεκριμένα για το σκύλο που έχουμε και το χαρακτήρα του. Μας δίνει τη δυνατότητα να λύσουμε τις όποιες απορίες μας,  να λάβουμε πρακτικές οδηγίες για το σωστό χειρισμό του σκύλου μας, και μας γλυτώνει από απλά λάθη κάνοντας πολύ πιο εύκολη την εκμάθηση της βασικής υπακοής που σε πολλές περιπτώσεις αν ακολουθήσει κανείς τις οδηγίες της προεκπαίδευσης έρχεται απο μόνη της σαν φυσικό επακόλουθο σε σημαντικό βαθμό.  

Επειδή η προεκπαίδευση καλύπτει πολλά θέματα προλαμβάνοντας όλα τα πιθανά προβλήματα συμπεριφοράς, και καθώς ο σκύλος μας όσο είναι ακόμα κουτάβι έχει τη μοναδική ευκαιρία να μάθει από την αρχή εύκολα και σωστά γιατί είναι στην ηλικία που ρουφάει και μαθαίνει τα πάντα σαν ολοκαίνουργιο σφουγγάρι, αν είχα μια μόνο συμβουλή να σας δώσω ως εκπαιδευτής , αυτή θα ήταν πως αν το σκέφτεστε να του κάνετε εκπαίδευση, επενδύστε τουλάχιστον σε ένα μάθημα όσο είναι ακόμα κουτάβι. Θα μπορέστε να μάθετε αρκετά από την εμπειρία ενός επαγγελματία εκπαιδευτή που θα σας γλυτώσει χρόνο, κόπο, διάθεση, ακόμα και από πολλά περισσότερα χρήματα στο μέλλον. Πιστέψτε με αξίζει.


EDIT 02/08/2019


Καθώς πλέον εξερχόμαστε από μαρκά περίοδο κρίσης, οι τιμές σε παροχές υπηρεσιών αλλάζουν ραγδαία όμως ακόμα είναι χαμηλά. 

Κάντε την έρευνα αγοράς σας αλλά σας υπόσχομαι δε θα βρείτε καλύτερη προσφορά σε όποια περιοχή της Ελλάδας κι αν είστε από αυτή που σας προσφέρω και μπορείτε να τη δείτε κάνοντας κλίκ εδώ στην προσφορά, και θα χαρώ να έρθουμε σε επικοινωνία ώστε να μου πείτε ακριβώς που χρειάζεστε βοήθεια για να σας ενημερώσω για τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο που μπορώ να σας βοηθήσω είτε από κοντά, είτε και Online με κάμερα από όπου κι αν βρίσκεστε στην Αθήνα η στην Ελλάδα.

Αποκλειστικά για τους αναγνώστες του site οικονομική προσφορά με έκπτωση 50% για την εκπαίδευση του σκύλου με μόνο 18€ το μάθημα:

 προσφορά εκπαίδευσης σκύλου


ΤΙΜΕΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ - ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ.

Η βασική εκπαίδευση θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να γινετε με ΘΕΤΙΚΗ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΙΑ και περιλαμβάνει την υπακοή σε όλες τις βασικές εντολές των σκύλων καθως και την πρόληψη και επίλυση προβληματικών συμπεριφορών

ΜΗ (αποτροπή από κάτι που κάνουν ή πάνε να κάνουν)

ΑΣΕ (για να αφησει κάτι που έχει πιάσει με το στόμα του χρήσιμο για άρνηση τροφής από κάτω)

ΕΛΑ (για να έρθει ο σκύλος σε εμάς)

ΚΑΤΣΕ (για να κάτσει στα πίσω πόδια του)

ΞΑΠΛΑ ή ΚΑΤΩ(για να ξαπλώσει στην κοιλιά του)

ΣΗΚΩ (για να σηκωθεί όρθιος στα 4 πόδια του μετά την εντολή κάτσε η κάτω)

ΜΕΙΝΕ (για να μείνει χωρίς να μετακινηθεί στο σημείο που βρίσκεται στη θέση κάτσε)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ή ΟΚ(για να τον απελευθέρωσουμε από την προηγούμενη εντολή - μείνε),  

ΠΑΜΕ ή ΔΙΠΛΑ (μαζί)  (για να περπατάει μαζί μας στη βόλτα χωρίς να τραβάει).


εκπαιδευτής σκύλων κόστος
Σημαντικό να έχει ο εκπαιδευτής σκύλων χαμηλό
κόστος αλλά και καλό επίπεδο υπηρεσιών
Αυτές είναι όλες οι βασικές εντολές που θα μάθει ο σκύλος σας αν για παράδειγμα επιλέξετε να κάνουμε μαζί την εκπαίδευση του. Αν κάνετε έρευνα αγοράς στην Αθήνα (η όπου αλλού βρίσκεστε) καλό είναι να ζητήσετε διευκρίνηση ποιες εντολές ακριβώς κάθε εκπαιδευτής διδάσκει καθώς υπάρχουν μικρές αλλά σημαντικές διαφοροποιήσεις και πόσα μαθήματα θα χρειαστεί. Για παράδειγμα κάποιοι διδάσκουν εκτός από τα παραπάνω και την άρνηση τροφής από κάτω, ώστε να υπάρχει μικρότερος κίνδυνος δηλητηρίασης του σκύλου από φόλα. Κάποιες σχολές εκπαίδευσης την χρεώνουν ξεχωριστά με περίπου 50 ευρώ κόστος. .

Ακόμα και ο καλύτερος εκπαιδευτής σκύλων δε θα μπορέσει να εγγυηθεί την υπακοή εφ όρου ζωής του σκύλου που εκπαιδεύει,  αν μετά από την εκπαίδευση εμείς που θα είμαστε μαζί του κάθε μέρα για την υπόλοιπη ζωή του κάνουμε κάποια πράγματα λάθος. Για αυτό κάθε σοβαρός εκπαιδευτής θα σας προτείνει να είστε παρόν στη διάρκεια των μαθημάτων, καθώς μέρος της εκπαίδευσης αφορά αποκλειστικά την εκπαίδευση του κηδεμόνα ώστε να γνωρίζει πως να διατηρήσει την υπακοή των σκύλων σε υψηλό επίπεδο και μετά την λήξη του κύκλου των μαθημάτων. Άλλωστε ο πραγματικά καλύτερος εκπαιδευτής του κόσμου για το σκύλο σας, είστε εσείς! 

Οι τιμές για την βασική εκπαίδευση στην αγορά διαφέρουν αρκετά από εκπαιδευτή σε εκπαιδευτή και σας συμφέρει να κάνετε έρευνα πριν επιλέξετε. Αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία με σκύλους και θέλετε να τον εκπαιδεύσετε μόνοι σας με τις οδηγίες αυτού του ιστότοπου ή κάποιου βιβλίου αλλά θέλετε μια μικρή βοήθεια, τότε η επιλογή ενός εκπαιδευτή είναι μια επένδυση ζωής για την άριστη συμβίωση και σχέση με το σκύλο σας για την οποία ποτέ μα ποτέ δε θα μετανιώσετε. Προσωπικά εκπαιδεύω με θετική υποκίνηση χωρίς καθόλου βία, μέθοδος που έχει τα καλύτερα αποτελέσματα αποδεδειγμένα και ταυτόχρονα βελτιώνει τη σχέση μας με το σκύλο ενισχύοντας το δεσμό του μαζί μας καθώς και την εμπιστοσύνη του στο  πρόσωπο μας για την άριστη υπακοή του. 


ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ - Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗΑν έχετε κουτάβι, μπορείτε να κάνετε την αρχική εκπαίδευση ενός κουταβιού που ολοκληρώνεται σε δύο μόνο επισκέψεις και σας συμφέρει σημαντικά, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να διαμορφώσουμε τις συμπεριφορές του σκύλου μας από νεαρή ηλικία πριν αποκτήσει κακές συνήθειες, να αποφύγουμε τυχόν λάθη που αργότερα θα είναι δύσκολο ίσως να διορθωθούν και επίσης είναι πολύ πιο εύκολο να εκπαιδεύσουμε το κουτάβι στην τουαλέτα αλλά και στην βασική υπακοή με ελάχιστα μαθήματα.  

ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ 

Πρόκειται για μαθήματα στα οποία ο εκπαιδευτής αναλαμβάνει να διορθώσει το σκύλο μας σε κάποια λάθος συμπεριφορά του. Επειδή είναι πιο εύκολο να προλαμβάνουμε λάθος συμπεριφορές από το να τις διορθώνουμε ίσως μας κοστίσει λίγο παραπάνω και επίσης εδώ οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το πρόβλημα και συνεπώς ανάλογα τον αριθμό επισκέψεων που θα χρειαστούν. Για παράδειγμα σε αρκετές περιπτώσεις πχ σκύλος που γαυγίζει συνέχεια ένα μάθημα είναι αρκετό ώστε να σας υποδείξω πως θα επιλυθεί το πρόβλημα ενώ σε άλλες πχ επιθετικότητα χρειάζονται παραπάνω. Καθώς οι περιπτώσεις είναι πάρα πολλές, αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για να έχετε μια εικόνα και μια οικονομική προσφορά για όποιο θέμα κι αν αντιμετωπίζετε θα χαρώ να έρθετε σε επικοινωνία και θα χαρώ να σας ενημερώσω άμεσα. 

ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (φύλακας χωρου και προστασία ατόμων)
Θα πρέπει καταρχάς να τονίσουμε εδώ, πως απαραίτητη προϋπόθεση για να εκπαιδευτεί ο σκύλος μας για φύλακας, είναι να έχει ήδη εκπαιδευτεί άριστα στη βασική εκπαίδευση υπακοής. Κανένας σοβαρός εκπαιδευτής δε θα δεχτεί να εκπαιδεύσει σκύλο που δεν υπακούει τυφλά τις βασικές εντολές. Ας το σκεφτούμε έτσι: Ένας σκύλος φύλακας, είναι ένα όπλο που πάντα υπάρχει πιθανότητα να εκπυρσοκροτήσει. Στα όπλα για να μη συμβεί αυτό υπάρχει μια ασφάλεια. Στο σκύλο η μόνη ασφάλεια είναι η άριστη βασική του εκπαίδευση. Με αυτό εννοούμε τον σκύλο που θα εκπαιδευτεί να ακινητοποιεί επικίνδυνα άτομα κατά εντολή μας και όχι τον σκύλο alarm (συναγερμό) που έχει ρόλο απλά να μας προειδοποιεί για ενδεχόμενο κίνδυνο με γάβγισμα. Σκύλος alarm μπορεί να εκπαιδευτεί οποιοσδήποτε και ανεξαρτήτως μεγέθους, όμως δεν ισχύει το ίδιο για ευρύτερα καθήκοντα ασφάλειας. Η εκπαίδευση αυτού του είδους είναι εξειδικευμένη και απαιτεί επαγγελματισμό και πολύ μεγάλη εμπειρία για να μην έχουμε ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Προτεραιότητα στην επιλογή του εκπαιδευτή θα πρέπει να είναι η ικανότητα και όχι το κόστος. 

Σκοπός δεν είναι να εκπαιδεύσουμε το σκύλο να είναι επιθετικός αλλά να είναι φύλακας. Δείτε αν θέλετε στο παρακάτω βίντεο πως ένας πραγματικά έμπειρος εκπαιδευτής εκπαιδεύει το σκύλο να μην κάνει επίθεση με το παραμικρό ερέθισμα που θα μπορούσε κατά λάθος να παρερμηνεύσει ως απειλή, αλλά να επιτίθεται μόνο με  εντολή από το κηδεμόνα του.Να επισημάνουμε ξανά πως αν έχουμε δυσκολία στο να εκπαιδεύσουμε το σκύλο μας είναι πολύ πρακτική λύση να απευθυνθούμε σε κάποιον ειδικό για βοήθεια. Αν το πρόβλημα είναι οικονομικό υπάρχουν και ομαδικά μαθήματα που σίγουρα θα σας βοηθήσουν και προσφέρουν πολύ πιο οικονομική  λύση

Μία έρευνα αγοράς θα σας βοηθήσει, αν θέλετε περαιτέρω ενημέρωση καλέστε με, ενημερώστε με για τις ανάγκες σας, για τον προϋπολογισμό σας, και σε τί επίπεδο εκπαίδευσης βρίσκεται ο σκύλος σας και θα σας προτείνω την ανάλογη βέλτιστη λύση με το χαμηλότερο κόστος.

Είτε επιλέξετε να εκπαιδεύσουμε μαζί το  σκύλο σας είτε με κάποιον άλλο συνάδελφο, καλό είναι να θυμάστε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός - όταν μάθει και ο σκύλος μας κι εμείς τα βασικά, μετά είναι απλά θέμα διάθεσης, έρευνας και μικρής επένδυσης από το χρόνο μας το πόσο θα τελειοποιήσουμε και με δική μας προσπάθεια την εκπαίδευση του. 

Εξάλλου με την εκμάθηση των πρώτων κιόλας εντολών όποιες κι αν είναι αυτές, ο σκύλος μας έχει κάνει την πρώτη του κατάκτηση: έχει μάθει να μαθαίνει!

Σημαντικό επίσης είναι να είμαστε παρόντες στα μαθήματα, γιατί μαζί με το σκύλο μαθαίνουμε κι εμείς πως να τον εκπαιδεύουμε και πως να τον βοηθήσουμε στη συνέχεια να συντηρήσει τη μάθηση που έχει ήδη αποκτήσει.  Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση θα μας ανταμείψει, θα έχουμε κάτι παραπάνω από έναν εκπαιδευμένο σκύλο, θα έχουμε έναν σύντροφο που επικοινωνεί μαζί μας άριστα, θα ζει μαζί μας σε αρμονία και θα έχει τα όπλα να προσαρμοστεί απόλυτα στην σύγχρονη κοινωνία ακολουθώντας μας απροβλημάτιστα σε όλες μας τις δραστηρίοτητες!

Γιώργος Ξένος
Εκπαιδευτής Σκύλων με Θετική Υποκίνηση