ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΟΥ


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ONLINE ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ:

Online μαθήματα σκύλου για την Αθήνα αλλά και όλη την Ελλάδα:Επωφεληθείτε από τους άδειους δρόμους της Αθήνας και ελάτε να γνωριστούμε από κοντά εκπαιδεύοντας διασκεδαστικά, σωστά αλλά και σε πολύ χαμηλό κόστος με την πιο οικονομική τιμή από τις καλοκαιρινές προσφορές για βασική εκπαίδευση σκύλων με -50%.  Η προσφορά ισχύει και για όλη την Ελλάδα για μαθήματα online με κάμερα είτε από το pc σας είτε από το κινητό σας. Εκπαίδευση σκύλου online


Aπο όπου κι αν είστε, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κι εσείς την προσφορά κάνοντας από όλη την Ελλάδα Online μάθημα εκπαίδευσης του σκύλου σας εξ αποστάσεως από όπου κι αν είστε από το σπίτι σας με κάμερα (είτε μέσω skype είτε μέσω viber ή messenger στο facebook).  Τα online μαθήματα στο 90% των περιπτώσεων είναι εξίσου αποτελεσματικά, και σε μερικές φορές ακόμα περισσότερο αφού ο κηδεμόνας του σκύλου εμπλέκεται ακόμα πιο ενεργά στη διαδικασία. 

Για όλα τα μαθήματα εκπαίδευσης του σκύλου σας ανεξάρτητα αν αφορά βασική εκπαίδευση ή διόρθωση συμπεριφορών, το κόστος πολύ χαμηλό καθώς λόγω της προσφοράς -50% η τελική τιμή διαμορφώνεται για online μάθημα μέσω κάμερας στα 12€ ανά μάθημα και διαρκεί μια ώρα.


Τι περιλαμβάνει το μάθημα της καλοκαιρινής προσφοράς εκπαίδευσης σκύλου:

μαθημα σκυλου
Μάθημα για κουτάβια, βασική υπακοή σκυλων,
διόρθωση συμπεριφορών, συμβουλές, οδηγίες.
Περιλαμβάνει τα πάντα ανάλογα τις ανάγκες σας, κυριολεκτικά από το Α (δηλαδή την αλφάβητο του σκύλου εννοώντας την προεκπαίδευση κουταβιών) μέχρι το Ω (βασική εκπαίδευση, διόρθωση και πρόληψη ανεπιθύμητων συμπεριφορών).

Η τιμή αφορά ένα μάθημα θετικής εκπαίδευσης μιας ώρας κι αν χρειαστείτε κι άλλο το προγραμματίζουμε εκ νέου όποτε σας εξυπηρετεί (ιδανικά το ένα μάθημα καλό ειναι να έχει μια απόσταση κάποιων ημερών από το προηγούμενο ώστε να προλαβαίνει ο σκύλος να αφομοιώνει τα μαθήματα και τις εντολές. 
Στην ιστοσελίδα θα βρείτε και αναλυτικές οδηγίες για να εκπαιδεύστε το σκύλο σας, και μπορείτε αν θέλετε να τις συνδιάσετε με ένα δυό μαθήματα ώστε να έχετε βοήθεια στα σημεία που σας δυσκολεύουν και για να διασφαλίσετε μια καλή αρχή στην εκπαίδευση του σκύλου σας. 

Μη χάσετε την ευκαιριά, στείλτε μήνυμα να σας ενημερώσω σχετικά και αν θέλετε ξεκινάμε λοιπόν με ένα μάθημα για να γνωριστούμε και να κάνουμε την αρχή με ένα πρώτο μάθημα. Στη συνέχεια και μέχρι το επόμενο μάθημα (αν χρειαστεί) θα είμαι πάντα στη διάθεση σας να απαντάω σε κάθε σας απορία και να βοηθάω σε κάθε δυσκολία 24 ώρες το 24ωρο μέσω viber, messenger, email. 


Πως γίνεται το μάθημα;

Πολύ απλά το μάθημα γίνεται κάνοντας μαζί κλήση με κάμερες είτε στο skype είτε στο viber και σας δείχνω ζωντανά τις ασκήσεις εκπαιδεύοντας εκείνη τη στιγμή ζωντανά το σκύλο σας. Παράλληλα συζητάμε και απαντώ σε κάθε σας τυχόν απορία σχετικά με την εκπαίδευση του.


κοκερ σπανιελ Νταιζη
Εμείς είμαστε εδώ και
σας περιμένουμε!
Τι κι αν είναι καλοκαίρι λοιπόν! Ας κάνουμε ένα μάθημα! 

Διαβάστε παρακάτω και ελάτε σε επικοινωνία, ο σκύλος σας θα περάσει σίγουρα όμορφα γιατί τα μαθήματα περιλαμβάνουν λιχουδιές καθώς κάνουμε μόνο θετική εκπαίδευση!!! 

Ευκαιρία να περάσει όμορφα ακονίζοντας το μυαλό του και μαθαίνοντας δεξιότητες που θα κάνουν την ζωή και των δυό σας ακόμα πιο όμορφη.


Διαδικασία προσφοράς:

Για να λάβετε την προσφορά, παρακαλώ πολύ είτε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, είτε στείλτε μήνυμα στο 6949244518 μέσω sms, facebook messenger, ή viber, ή whatsup, ή email skylisiazoh@gmail.com ή msn-skype στο skylisiazoh@gmail.com. Ο,τι σας βολεύει καλύτερα. 


 Αθήνα Αγ. Δημήτριος
6949244518


κλικ για viber
skylisiazoh@gmail.com


Απλά στείλτε μήνυμα και θα χαρλω να σας ενημερώσω αναλυτικά άμεσα, κι άν φυσικά το αποφασίσετε θα προγραμματίσουμε όποτε σας βολεύει μάθημα.Γ.Ξένος
Εκπαιδευτής Σκύλων με Θετική Υποκίνηση